Φωτογραφία καταλύματος
(Οι Φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία του καταλύματος)Απέναντι από το δρόμο που οδηγεί στο Ασκληπειό και προς την θάλασσα, βρίσκεται το Κιοτάρι, το επίνειο του Ασκληπειού , όμορφη παραλία με μικρό όρμο όπου δεσπόζει ο βράχος με το Χιλιοράβδι , την μικρή καλύβα από καλάμια που την ακολουθεί ο μύθος των πειρατών . Σε εποχές δύσκολες όπου οι επιδρομές των πειρατών ήταν συχνές, οι Ασκληπενοί έβαζαν τα ψάθινα καπέλα τους στηριγμένα σε χίλια ραβδιά να φαίνεται από μακριά πως περιμένει τους πειρατές πλήθος μαχητών, να τρομάζουν και έτσι η περιοχή να διαφεύγει τον κίνδυνο.

Σήμερα κατά μήκος αυτής της παραλίας, όμοιας με δαντέλα , έχει αναπτυχθεί η τουριστική ζώνη της περιοχής με μεγάλα αλλά ξεχωριστά ξενοδοχεία, γραφικές ταβέρνες και σύγχρονα καφέ και μπαρ , χώρος υποδοχής των από κάθε γωνιά της γης επισκεπτών.

Ξεχωριστή θέση στη παραλία κατέχει η εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος χτισμένη τον ΙΕ΄αι) με πολλά αρχιτεκτονικά μέλη παλαιότερου ναού.
Για τον επισκέπτη υπάρχουν οργανωμένα κομμάτια της παραλίας για κολύμβηση, αλλά και άλλες εναλλακτικές λύσεις, καθώς η παραλία μακραίνει προς το Γεννάδι προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία .


Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές απ τις φωτογραφίες της περιοχής ΚΙΟΤΑΡΙ
(Κλικ στις φωτογραφίες)

(Οι φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία του www.greecephotobank.com)
Click on the points on the map to view the photos
: Accommodation Points
: Area Points - Click to show accommodations of that area

VIGLA BEACH - ΚΙΟΤΑΡΙ
• Δωμάτια: 8 • Φόρμα Επικοινωνίας
Είναι το όνομα ενός μικρού λόφου, απέναντι από την κεντρική είσοδο του κτιρίου. Ενός μικρού γίγαντα που καλωσορίζει τους επισκέπτες δίνοντας παράλληλα έναν άλλο τόνο, πιο λιτό ,μια αίσθηση γήινη, που δεν απαρνείται τις ρίζες του νησιού, ενός νησιού που εκμεταλλεύεται την κοσμοπολίτικη αίγλη που διατηρεί αιώνες τώρα και την παντρεύει με την αρμονία που του χάρισε η καλαισθησία της φύσης στην ενδοχώρα. Τα χρώματα της φύσης , η θάλασσα που είναι τόσο δίπλα μας και το θρόισμα των δέντρων συνεργάζονται αρμονικά και στέλνουν ένα γήινο και ξεκούραστο αίσθημα. Πέρα από την απλοχεριά της φύσης που σας συναρπάζει και συγχρόνως σας ηρεμεί, θα απολαύσετε το ιδανικό ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον που δημιουργήσαμε για τις διακοπές σας.

VIGLA BEACH - Φόρμα Επικοινωνίας - * Απαιτούμενα πεδία


Ονοματεπώνυμο
Χώρα Κατοικίας
Email
Κράτηση Άφιξη
Αναχώριση:
Καταλύματα
Δωμάτια    
Σχόλια
 


  Πληροφορίες Επικοινωνίας  


Ιδιοκτήτης: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
Ιστοσελίδα: www.viglabeachapartments.gr
Ηλεκτρονική Διεύθυνση (email):
Τηλέφωνο: +30 22440-47177
Κινητό: +30 6947079807

  Υπηρεσίες/Χώροι/Εξοπλισμός  

Πολυκουζινάκι
Ψυγείο
Βραστήρας

ΠΡ.Ε.Τ.Ο.Μ.Α. - Παρροδιακή Ένωση Τουριστικών Οικ/κών Μονάδων Αυτοεξυπηρέτησης (Δωμάτια-Διαμ/τα)
Γραφείο: Στρατηγού Ζήση 69Α - Ρόδος 85100 - Τηλ/Φαξ: +30 22410 30842

σχεδιασμός & ανάπτυξη BrainSoft Software  • φωτογραφίες ιστοσελίδας / περιοχών GreecePhotoBank  

μέγας χορηγός ιστοσελίδας: motostop.gr - κατάλογος μοτοσυκλετών της Ελληνικής αγοράς